Отворен нови бањски комплекс

Данас је свечано отворена ”Цевка”, модеран бањски комплекс на отвореном. Нови бањски комплекс поред тушева имаће базене са лековитом водом, санитарни чвор, мобилијаре и терен за одбојку.  Бањски комплекс отворили су представници Градске општине Обреновац и министар финансија Синиша Мали. Догађају је присуствовао в.д. директора ”Електропривреде Србије” Милорад Грчић.

(више…)

Обавештење Завода за интелектуалну својину

Поштовани,

Обавештавамо вас да су од 6.12.2019. године умањене таксе за електронске пријаве права индустријске својине.

Такса за електорнску пријаву за признање патента и малог патента умањена је за 50%, док је такса за електронску пријаву за признање индустријског дизајна, жига, колективног жига и жига гаранције умањена за 25%.

Поштовани суграђани, искористите ову погодност, поднесите електорнску пријаву и уштедите новац.

Додатне информације о подношењу електронских пријава Заводу за интелектуалну својину можете да видите на званичном сајту Завода за интелектуалну својину.

http://www.zis.gov.rs/pocetna.1.html

Постављен радар доплер у месној заједници Скела

У месној заједници Скела у непосредној близини школе постављен је радар доплер. Постављање ових уређаја финансирано је из буџета Градске општине Обреновац. Према речима надлежних у циљу повећања нивоа безбедности, у наредном периоду на територији општине Обреновац биће постављено још 8 радар доплера, након чега ће их бити 17 распоређених на местима где су ови уређаји најпотребнији. (више…)