Такмичење у пецању на језеру Очага

Такмичење у пецању на језеру Очага у Лазаревцу у организацији Удружења ратних војних инвалида и бораца ратова 90-тих општине Обреновац полако прераста у традицију. Ове године на турниру је узело учешће 10 екипа. На турниру су и ове године узели учешће представници општине Обреновац, Милош Станковић, председник Комисије за спорт, Предраг Јовановић, члан Већа општине Обреновац и Драган Блажић, помоћник председника општине. (више…)

Обележен Светски дан заштите животне средине

Поводом обележавања Светског дана заштите животне средине, данас је у излетишту Забран организована еколошка радионица. Овим поводом у излетничкој шуми Забран окупили су се ученици 3.разреда основне школе ”Јован Јовановић Змај”. Ученици су стекли нова, али и обновили већ стечена знања о биљним и животињским врстама. Догађају су присуствовали чланица Већа општине Обреновац, Олга Миросављевић и директор Јавног предузећа за заштиту и унапређење животне средине, Светозар Андрић. (више…)

Позив за предаваче који желе да учествују у реализацији програма „Обреновац-град знања” током лета 2020. године

Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац” и Библиотеком „Влада Аксентијевић”, већ 10 година реализује програм „Обреновац-град знања“. (више…)

Јавни увид у Нацрт Просторног плана подручја посебне намене за изградњу термоелектране ”Колубара Б” и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене за изградњу термоелекране ”Колубара Б”  на животну средину.

Од 4. јуна 2020. године на јавном увиду је Нацрт Просторног плана подручја посебне намене за изградњу термоелектране ”Колубара Б” и Извештај о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене за изградњу термоелекране ”Колубара Б”  на животну средину. Јавни увид траје од 4. јуна до 3. јула 2020. године. (више…)