ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИМАРНЕ  ПРОИЗВОДЊЕ БИЉНИХ КУЛТУРА У 2020. ГОДИНИ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ФИЗИЧКУ ИМОВИНУ ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА ЗА НАБАВКУ НОВИХ МАШИНА И ОПРЕМЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ПРИМАРНЕ  ПРОИЗВОДЊЕ БИЉНИХ КУЛТУРА У 2020. ГОДИНИ можете погледати овде.

Отворено ново дечије игралиште у насељу Циглана

Данас је отворено дечије игралиште у насељу Циглана.  У протеклом периоду на територији општине Обреновац изграђен је велики бој дечијих игралишта. Игралиште у насељу Циглана је 24. новоизграђено игралиште намењено најмлађим грађанима општине Обреновац. Ускоро је у плану отварање још једног дечијег игралишта које ће бити позиционирано у насељу Вирага. Поводом отварања новоизграђеног игралишта у насељу Циглана, организована је забава за све посетиоце. Догађају су присуствовали челници Градске општине Обреновац, в.д.директора ”Електропривреде Србије”, Милорад Грчић и министар унутрашњих послова, др Небојша Стефановић. (више…)

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић у посети Полицијској станици у Обреновцу

Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић посетио је данас Полицијску станицу Обреновац. Он је разговарао са руководством и полицијским службеницима ПС Обреновац о безбедносној ситуацији у Обреновцу, а састао се и са руководством општине Обреновац на челу са председником општине, Мирославом Чучковићем где је било речи о изградњи новог објекта Полицијске станице у Обреновцу. (више…)

Представљање идејног решења изградње канализационе мреже у насељу Младост

Данас је у насељу Младост на територији месне заједнице Кртинска представљен идејни пројекат изградње канализационе мреже за насељена места месних заједница Кртинска, Уровци и насеља Младост. Идејни пројекат изградње канализације мештанима насеља Младост, представили су председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић, директор Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација”, Бранко Матић, помоћник председника општине Обреновац, Радован Манојловић и члан Већа општине Обреновац, Александар Пантелић. (више…)

Почела систематска дератизација

Под појмом дератизације подразумевамо комплексне мере сузбијања популација мишоликих глодара (пацова и мишева) у циљу смањења њиховог броја у људским насељима. Систематска дератизација се спроводи у циљу заштите здравља становништва од заразних болести, као и због смањења економске штете коју мишолики глодари могу изазвати у урбаним, субурбаним и руралним срединама. (више…)