Јавни превоз од петка 8. маја

Јавни превоз на територији града Београда обнавља се од сутра у истом обиму и на исти начин као пре одлуке о укидању јавног превоза. Јавни превоз могу да користе сви грађани, а не само запослени. За коришћење јавног превоза могу да се користе све постојеће карте, као и пре одлуке о укидању јавног превоза у ванредном стању. (више…)

Почиње третман сузбијања крпеља у Обреновцу

Након извршеног мониторинга крпеља, који је урађен од стране ЈКП “Градска чистоћа”, почеће третман сузбијања ових инсеката на неколико локација у Обреновцу. У петак, 8. маја третман ће бити извршен у излетишту Забран, Арборетуму, Јозића колиби у Великом Пољу, дуж насипа на Колубари и Сави у Забрану, околини хотела и базена као и на Вашаришту. (више…)

Нови путеви широм Обреновца

Широм општине Обреновац и ове недеље настављени су радови на асфалтирању нових улица у склопу акције ,,Пут до сваке куће”. Машине су претходних дана радове изводиле у месним заједницама Ратари, Бело Поље и Вукићевица док су данас нов асфалт добили мештани насеља Браће Југовића у Дудовима као и становници Мајданске улице у Другој МЗ. (више…)