Обреновачки пчелари донирају пчелиње производе за оболеле од вируса корона

Чланови обреновачког удружења пчелара обезбедили су мед и прополис за породице оболелих од вируса корона у Обреновцу. Пчелињи производи биће подељени на основу извештаја епидемиолошке службе из Обреновца. Сваком домаћинству где постоје оболели од вируса корона биће донирана тегла меда и бочица прополиса. Обезбеђено је 110 килограма меда и 110 бочица прополиса. (више…)

Игралишта ограђена – забрањено коришћење

У циљу превенције сва игралишта на територији општине су затворена. Ова мера Владе Републике Србије, коју нажалост неки не поштују, ступила је на снагу пре десет дана. С тим у вези радници ЈКП “Обреновац” траку, са јасним упозорењем на забрану коришћења, постављају у свим градским насељима.

 

Започета подела пакета пензионерима

Градска општина Обреновац започела је данас акцију поделе помоћи пензионерима коју је обезбедила Скупштина града Београда. У Обреновцу ће бити подељено 9.030 пакета, а пакет помоћи на кућну адресу добиће сви пензионери који имају примања испод 30.000 динара. (више…)

Подела заштитних маски Обреновчанима

ГО Обреновац је уз помоћ суграђана који живе у Обреновцу, али и у иностранству, обезбедила значајну количину заштитних маски. Заштитне маске јутрос су подељене радницима који путују за Београд специјалним поласцима “Ласте”. Заштитне маске, на пулту општине, могу преузети и све труднице и особе које морају код лекара на неку од београдских клиника. (више…)

Режим рада током ванредног стања

У Дом здравља Обреновац стигла је заштитна опрема за медицинске раднике, који ће вршити тестирање грађана. Набављено је 100 скафандера и кациге са визирима и наочарима за екипе које ће вршити тестирање.

ГО Обреновац је уз помоћ наших суграђана који живе у Обреновцу, и у иностранству, обезбедила значајну количину заштитних маски. Заштитне маске јутрос су подељене радницима који путују за Београд специјалним поласцима ,,Ласте”. (више…)