Радови на асфалтирању некатегорисаних путева

У месној заједници Звечка у току су радови на асфалтирању. Данас се асфалтира Улица 15. и у наредном периоду планира се асфалтирање Улице Солунског фронта код кућног броја 12 и Улице Радована Стублинчевића преко рампе. (више…)

Први прикључак на водоводну мрежу у засеоку Шевар

Данас је у засеоку Шевар у месној заједници Грабовац изграђен први прикључак на нову водоводну мрежу. Том приликом домаћинство Миће Панића посетили су председник општине Обреновац, Мирослав Чучковић, директор Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација”, Бранко Матић и Жељко Топаловић, председник Савета месне заједнице Грабовац. (више…)

Почела зимска школа за пољопривреднике

Пољопривредна саветодавна стручна служба Младеновац организује зимску школу за пољопривреднике из Обреновца. Прво предавање у оквиру зимске школе за пољопривреднике одржано је у месној заједници Скела. Наредних дана предавања ће бити организована и по другим обреновачким месним заједницама. (више…)

ЈАВНИ КОНКУРС РАДИ ПРИКУПЉАЊА ПРЕДЛОГА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ИЛИ СУФИНАНСИРАЊЕ, ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ, ПРОЈЕКАТА У КУЛТУРИ, ЧИЈА ЈЕ РЕАЛИЗАЦИЈА ПРЕДВИЂЕНА У 2020. ГОДИНИ

Председник градске општине Обреновац, дана 21. фебруара 2020. године, на основу члана 76. Закона о култури („Службени гласник РС“, број 72/09, 13/16, 30/16 – испр. и 6/20), Уредбе о критеријумима, мерилима и начину избора пројеката у култури који се финансирају и суфинансирају из буџета Републике Србије, аутономне покрајине, односно јединица локалне самоуправе („Службени гласник РС“, број 105/16 и 112/17) и  члана 52. Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“, бр. 98/19 пречишћен текст 2 и 144/19 – исправка), на предлог Комисије за културу од  31. јануара 2020. године, по претходно прибављеном мишљењу Већа градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 21.02.2020.године, расписује (више…)

Пријављивање пензионера за бесплатан боравак у Врњачкој Бањи

Градска општина Обреновац, као и протекле године и ове године организује бесплатне дводневне излете за обреновачке пензионере у циљу унапређења услова живота и друштвеног активизма старијих суграђана. Обреновачки пензионери и ове године моћи ће бесплатно да бораве у Врњачкој Бањи. (више…)

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре (више…)