Буџет за асфалтирање некатегорисаних путева већи у односу на прошлу годину

У току су радови на обнови путева у месној заједници Грабовац, након којих се планирају радови на реконструкцији и обнови путева у девет месних заједница, од којих је прва следећа месна заједница Ушће. (више…)

Додељена признања најбољим спортистима за 2019. годину

Синоћ су у просторијама биоскопа ”Палеж” додељена признања најбољим спортистима и клубовима Обреновца за 2019. годину и то у 19 категорија. Спортски савез Обреновца, у сарадњи са Комисијом за спорт општине Обреновац, већ шеснаесту годину додељује признања најбољим спортистима. (више…)

Прелиминарна листа најбољих студената за доделу студентских награда са територије ГО Обреновац у школској 2019/2020. години

На основу конкурса за доделу студентских награда најбољим студентима са територије Градске општине Обреновац у школској 2019/2020. години, Комисија за образовање објављује прелиминарну листу. (више…)

Започета реконструкција Улице Палих бораца у Малој Моштаници

Настављају се радови на реконструкцији путева на територији општине Обреновац. Данас се изводи потпуна реконструкција Улице Палих бораца у Малој Моштаници у дужини од 4,5 километара и планирано је да се ова дужина пута покрије пуним профилом новог асфалта од два нивоа са изменом подлоге. (више…)