Расписан конкурс за доделу студентских награда

Данас је Веће градске општине Обреновац донело Одлуку о расписивању конкурса за доделу 50 студентских новчаних награда најбољим студентима основних и мастер студија акредитованих факултета и високих школа у школској 2019/2020. години. (више…)

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТУДЕНТСКИХ НАГРАДА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ У ШКОЛСКОЈ 2019/2020. ГОДИНИ

Веће градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 31.01.2020. године, на основу члана 55. Статута градске општине Обреновац (“Сл. лист града Београда” број 19/14 – пречишћен текст, 73/14 и 83/19), члана 18. Одлуке о студентским наградама (“Сл. лист града Београда” број 12/14), имајући у виду члан 8. Одлуке о буџету градске општине Обреновац за 2020. годину (“Сл. лист града Београда” бр. 121/19), на предлог Комисије за образовање од 30.01.2020. године, донело је (више…)

У току постављање лежећих полицајаца

Сталним консултацијама са надлежнима из Секретаријата за саобраћај града Београда, Комисија за безбедност у саобраћају ГО Обреновац се труди да појача безбедност учесника у саобраћају. У протеклом периоду акценат је стављен на постављење нових “лежећих полицајаца”, као и обнављење оних који су пропали. (више…)

Започети радови на изградњи канализационе мреже у Уровцима

Започети су радови на изградњи канализационе мреже у насељу Уровци. У питању су радови који су део заједничког пројекта започетог 30. октобра 2019. године и који обухватају две месне заједнице: Кртинску и Уровце. Вредност пројекта је 149 милиона динара, а када посао буде завршен преко 400 домаћинстава ће стећи могућност да се прикључи на нову мрежу. (више…)

Широм Обреновца обележена школска слава Свети Сава

У свим школама на територији Градске општине Обреновац ученици основних и средњих школа били су домаћини славе Свети Сава. Они су тим поводом приредили различите пригодне културно-уметничке програме са рециталима, представама и песмама посвећеним Светом Сави. (више…)

Деца Обреновца за децу из Обилића

Прошле године Градска општина Обреновац покренула је акцију “Деца деци”. У акцију су укључене све основне школе са територије општине Обреновац, чији ученици су прикупили пакетиће за основце из општине Обилић на Косову и Метохији. (више…)