У Арборетуму одржана јавна показна вежба

Данас је у парку Арборетум одржана јавна показна вежба. Ученици обреновачких основних школа су могли да присуствују симулацији саобраћајне незгоде и пожара и указивању помоћи повређенима. Вежбу су заједно организовали представници Градске општине Обреновац, Црвеног крста, Дома здравља, Ватрогасно спасилачке јединице и Полицијске станице. (више…)

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ У ФИНАНСИРАЊУ СТАЛНИХ ТРОШКОВА ФУНКЦИОНИСАЊА УДРУЖЕЊА ИЗ ОБЛАСТИ БОРАЧКО-ИНВАЛИДСКЕ ЗАШТИТЕ СРЕДСТВИМА ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ ЗА 2019. ГОДИНУ

Председник градске општине Обреновац, дана 10. октобра 2019. године, на основу члана 6. Правилника о начину финансирања пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац VIII-01 број 020-4/39 од 29.05.2015. године, на предлог Комисије за сарадњу са удружењима и омладином од 07.10.2019. године, уз сагласност Већа градске општине Обреновац, са седнице одржане дана 10.10.2019. године, донео је (више…)

Обреновчанки Весни Алексић додељена књижевна награда ”Невен”

У Свечаној сали Скупштине града Београда јуче су додељене Награде ”Невен” за 2018. годину. Награду ”Невен” за најбоље дело из области белетристике добила је Весна Алексић за књигу ”Сазвежђе виолина” у издању ”Креативног центра”. (више…)