Од августа уређење терена бањског комплекса ”Цевка”

Почетком следећег месеца ће започети радови на уређењу терена популарног бањског комплекса званог ”Цевка”. У питању је друга и завршна фаза радова у оквиру које ће бити изграђен базен, додатни тушеви и пратећи садржај. Вредност пројекта је 42 милиона динара и у потпуности га финансира Градска општина Обреновац. (више…)

Нова опрема за Дом здравља ”Обреновац”

Напредују радови на изградњи новог крила ”Д” Дома здравља ”Обреновац”, а упоредо са радовима, набавља се и нова опрема неопходна за рад. Наиме, према речима директора, др Обрада Исаиловића, у ту установу свакодневно пристиже неопходна опрема у вредности од 30 милиона динара. (више…)

Отворен конкурс за пројекте и идеје младих из Обреновца – Омладински фонд

Kанцеларија за младе градске општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац, Фондацијом Мозаик и Фондацијом за младе Обреновца, позива све неформалне групе младих са територије општине Обреновац да поднесу предлоге пројеката Омладинском фонду до 29. јула 2019. године. (више…)

Јавни позив за подношење предлога пројекта Омладинском фонду 2019.

Канцеларија за младе градске општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац, Фондацијом Мозаик и Фондацијом за младе Обреновца, позива све неформалне групе младих са територије општине Обреновац да поднесу предлоге пројеката Омладинском фонду до 29. јула 2019. године. (више…)