Започети припремни радови за изградњу тржног центра

Данас су у Улици Краља Александра првог, преко пута спа центра, започети радови на првој фази каблирања далековода за изградњу новог тржног центра. Наиме, у оквиру ових радова изместиће се три далековода који тренутно сметају изградњи. Радови би требало да буду готови до 1. септембра када ће се стећи услови за изградњу тржног центра. (више…)

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА РЕГРЕСИРАЊЕ РЕПРОДУКТИВНОГ МАТЕРИЈАЛА У ГОВЕДАРСТВУ (ВЕШТАЧКО ОСЕМЕЊАВАЊЕ КРАВА И ЈУНИЦА) У 2019. ГОДИНИ

Председник градске општине Обреновац дана  28.06.2019. године, на основу Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја ГО Обреновац за 2019. годину VII-02 бр.020-3/27 од 13.02. 2019. године, на предлог Комисије за пољопривреду и село од 26.06.2019. године, по претходно прибављеном мишљењу Већа градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 28.06.2019.године, расписује (више…)

Куперов тест у Забрану

На основу иницијативе бројних Обреновчана, трим стаза у Забрану сада поседује и таблу са вредностима и параметрима за проверу нивоа физичке спремности. Такозвани Куперов тест на располагању је свима који посећују и своје слободно време проводе у обреновачкој оази здравља. (више…)