Koмпанија ,,Меи Та” расписује нови конкурс за посао

Компанија ,,Меи Та”, организоваће у суботу, 8. јуна у обреновачкој Гимназији, од 12.00 до 16.00 часова, дан отворених интервјуа. Кандидати заинтересовани за рад у Ливници и Машинској обради на разговор би требало да понесу своје радне биографије.

Koмпанија ,,Меи Та” орјентисана је на производњу компоненти за централана кућишта и турбо пуњаче од нерђајућег челика, као и за ливење и машинску обраду.

-Данас је у овој фабрици запослено више од 2450 радника, више од 90 процената су Обреновчани, који су се показали као вредни и одговорни радници. Због тога руководство компаније одлучило је да изгради још једну фабрику која ће ускоро бити званично отворена, где ће прилику за посао добити још 600 људи. У Обреновцу је рекордно ниска незапосленост, али ми не желимо да станемо док не дођемо до свакога ко се није професионално остварио и изградио своју каријеру. Оно на шта смо посебно поносни је да није потребна нити било каква страначка нити родбинска веза да би добили посао  – истакао је Урош Мирићић, испред Кабинета председника Градске општине Обреновац.

 

 

Нова опрема за безбедност свих пољопривредника

Заједничком акцијом Комисије за безбедност у саобраћају ГО Обреновац и Комисије за пољопривреду данас је изврешена подела опреме пољопривредницима са територије општине Обреновац. Више од 100 ротационих светла и заштитних прслука подељени су пољопривредницима из сваке месне заједнице. (више…)

Започета реализација пројекта ”Велика помоћ за малу матуру”

У оквиру пројекта ”Велика помоћ за малу матуру” сви обреновачки матуранти ће у периоду од 3. до 14. јуна имати додатних 20 часова из српског језика и 20 из математике. Наиме, Градска општина Обреновац ове године финансира припремну наставу за завршни испит за све заинтересоване матуранте. (више…)