Одржана 29. Видовданска регата

На реци Сави, код Кајак кану клуба “Забрежје”, у суботу је одржана 29. Међународна Видовданска регата. Такмичење, које из године у годину достиже све виши ниво организације и квалитета, ове године окупило је 20 клубова и више од 350 младих и талентованих спортиста. (више…)

Представници општине обишли малишане који бораве на Букуљи

Представници Градске општине Обреновац обишли су јуче ученике који проводе летњи распуст на Букуљи у одмаралишту ”Центра дечјих летовалишта и опоравилишта Београд” у оквиру програма ”Еко кампови”. На Букуљи је тренутно 96 ученика из основних школа из Скеле, Дражевца и “Посавски партизани”. (више…)

Деоница аутопута Сурчин – Обреновац биће пуштена у саобраћај 19. децембра

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обишла је данас радове на мосту преко Саве и Колубаре који повезује Сурчин и Обреновац и најавила да ће та деоница бити пуштена у саобраћај 19. децембра. (више…)

Започет пројекат ”Летњи распуст 019”

Протеклог понедељка је у спортској хали Спортско културног центра ”Обреновац” започет пројекат ”Летњи распуст 019”. Пројекат се односи на бесплатан спорт за ученике основних и средњих школа током три недеље летњег распуста. (више…)