ИЗВЕШТАЈ  О СПРОВЕДЕНОМ  ПРВОМ ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА УЧЕШЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ  У ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА, ПРОГРАМА И ПРОГРАМСКИХ АКТИВНОСТИ ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА СРЕДСТВИМА ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ ЗА 2019. ГОДИНУ

Комисија за сарадњу са удружењима и омладином, на седници одржаној 14.05.2019. године, на основу члана члана 9. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења („Сл. гласник РС”, 16/18), и члана17. Правилника о начину финансирања пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац  VIII-01 број 020-4/39 од 29.05.2015. године, по спроведеном конкурсу објављеном 24. априла 2019. године, утврђује (више…)

Наставља се изградња зграде Старе општине

Започета je друга фаза радова на уређењу некадашње зграде Старе општине. У претходном периоду на овом простору изграђене су подрумске просторије. У комплетан објекат биће уложено пола милиона евра, а рок за завршетак радова је четири месеца. (више…)

,,Безбедни кораци у саобраћају”

У Основној школи ,,Јефимија” одржано је предавање за све ученике од првог до четвртог разреда под називом ,,Безбедни кораци у саобраћају”. Предавање организује Комисија за безбедност у саобраћају Градске општине Обреновац са циљем повећања сигурности свих ученика у саобраћају. У наредном периоду предавања ће бити у прилици да чују и ученици осталих школа у Обреновцу. (више…)