ИЗВЕШТАЈ  СА ПРЕДЛОГОМ РАНГ ЛИСТЕ О СПРОВЕДЕНОМ  ПРВОМ ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА УЧЕШЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ  У ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА СРЕДСТВИМА ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ ЗА 2019. ГОДИНУ

Комисија за сарадњу са удружењима и омладином, на седници одржаној 09.05.2019. године, на основу члана члана 9. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења („Сл. гласник РС”, 16/18), и члана17. Правилника о начину финансирања пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац  VIII-01 број 020-4/39 од 29.05.2015. године, по спроведеном конкурсу објављеном 10.априла 2019 године, утврђује (више…)

Отворен нови мост у Скели

У месној заједници Скела данас су завршени радови на реконструкцији моста у Улици Милоја Бељинца. Мост који је израђен од дасака био је у јако лошем стању и пролазак пољопрвиредних машина и мештана из засеока Аврамовица био је онемогућен. Захваљујући сарадњи ЈВП ,,Београдводе” и Градске општине Обреновац изграђен је нови мост, те сад мештани имају сигуран и безбедан пролаз. (више…)

Асфалт на три пута у Звечкој

У месној заједници Звечка у току данашњег дана урађена су три нова пута. Два у Улици Драге Вуковића Корчагина, док је један пут урађен у Улици Радована Воштића на Шабачком путу. По завршетку ових радова машине се селе у Уровце, Скелу и Ушће.

Председник Савета месне заједнице Звечка, Петар Лалић казао је да се паралелно са овим радовима крпе и ударне рупе у Улици Мује Калајџића и у спајању са Ваљевским путем деоница Драге Вуковића Корчагина. Он је овoм приликом најавио наставак радова широм месне заједнице, где ће поред Дома бити урађен нови пут, као и у Улицама Солунског фронта и Радована Стублинчевића на делу преко рампе.

Горан Ћирић, испред Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” рекао је да су у току јучерашњег дана започете санације ударних рупа и у Великом Пољу. Ћирић је најавио нова асфалтирања у склопу акције ,,Пут до сваке куће” где се ради 100 нових улица широм општине Обреновац.