У току чишћење канала Змајевац у Стублинама

После уређења канала Караћуша на простору месне заједнице Велико Поље данас су започети радови и узводно, на чишћењу канала Змајевац у Стублинама. Радови се изводе у дужини од 1,5 километар, финансирани су од стране Секретаријата за привреду а изводи их ЈВП ”Београдводе”. (више…)

Јавни позив за прикупљање писмених понуда за прибављање станова

На основу Правилника о раду Комисије, а у вези са Споразумом о донацији закљученим између Републике Србије и Банке за развој Савета Европе (у даљем тексту: БРСЕ) у оквиру Регионалног стамбеног програма у Републици Србији (у даљем тексту: РСП у РС) – Потпројекат бр. 7– куповина станова (у даљем тексту: Потпројекат 7) и у складу са Приручником за куповину станова (у даљем тексту: Приручник), Комисија за избор станова који се прибављају у јавну својину Републике Србије за доделу изабраним корисницима у оквиру Регионалног стамбеног програма у Републици Србији (у даљем тексту: Комисија), дана 30. маја 2019.године објављује (више…)

Асфалтирана Професорска улица у Малој Моштаници

Током јучерашњег дана изводили су се радови на асфалитрању Професорске улице у месној заједници Мала Моштаница. Представници Градске општине Обреновац су током обиласка ове локације још једном нагласили колико је значајно да мештани буду задовољни активностима надлежних. (више…)

У току радови на изградњи и санацији примарног вода топловода у Белом Пољу

У току су радови на изградњи и санацији примарног вода топловода у Белом Пољу. Радови се тренутно изводе у Тамнавској улици, а када буду готови стећи ће се услови да се 70 кућа у центру месне заједнице прикључе на мрежу. (више…)

XIII турнеја филмског фестивала “Слободна зона” у Обреновцу

Публика у Обреновцу ће имати прилику да потпуно бесплатно погледа најбоље филмове за које се током 14. издања фестивала “Слободна зона” који је у новембру претходне године одржан у Београду, Новом Саду и Нишу тражила карта више. Идеја турнеје “Слободне зоне” јесте децентрализација културе и жеља да се ексклузиван филмски садржај учини доступним публици не само у већим градовима, већ и у мањим местима. (више…)