Настављена санација локалних путева који су оштећени због изградње аутопута

Сва велика оштећења на путевима која је проузроковала грађевинска механизација која је изводила радове на изградњи Коридора 11 санира се. Наиме, сходно Закону о путевима и потписаном Споразуму крајем прошле године је започета санација локалних и некатегорисаних путева који су коришћени током изградње аутопута. Машине су ове недеље у Великом Пољу где се санира деоница у дужини од 4,5 километра.

– Прошло је више од три године како је започета изградња ове деонице аутопута. Становнци Великог Поља поднели су велики терет. Свакоднвено овом трасом пролазило је много камиона и радних машина и знатно оштетила саобраћајнице, које су поготово у летњем периоду правиле проблеме становништву због великих прашина. Радови на санацији започети су крајем претходне године, урађено је приближно 25 километра путева у месним заједницама Мислођин, Бело Поље, Велико Поље, Стублине, Бровић – нагласио је Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац, који се овом приликом захвалио свим мештанима за стрпљење и разумевање због великих радова.

Председник Савета месне заједнице Велико Поље, Лазар Пејић, казао је да се данас изводе радови у Стаменића крају и да ће целокупна деоница бити завршена у наредна три дана. Он је додао да ће у наредном периоду радови бити настављени и у Јевтића крају, на путу до Гребаче, од Јозића колибе до Станковца и након тога до Средњег краја. Пејић је овом приликом рекао да ће бити урађени и атарски путеви који су коришћени за изградњу Коридора 11.