Реконструкција Улице Ново насеље у Баричу

Прошле недеље су отпочели радови на реконструкцији улице Ново насеље у МЗ Барич.  Реконструкција Улице Ново насеље у Баричу много ће значити становницима који живе у овој улици, као и пољопривредницима који овим путем одлазе до својих парцела.

-Прве лепе мартвоске дане користимо за наставак реализације нашег плана који спроводимо са Градом Београдом. Ову улицу данас радимо у пуном профилу. Неколико кракова улице неће бити асфалтирано зато што поједини мештани нису дали сагласност за реконструкцију. Ово је једна од приоритетних улица свакако за нас у Баричу, постоји још неколико улица које су заиста у девастираном стању,  попут Улице Милисава Чамџије коју ћемо следећу радити док ћемо у некима радити само санацију ударних рупа, а сам асфалт током наредне године – најавио је Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац.

Радови на реконструкцији улице биће завршени до краја недеље, а извођач радова је ЈП ,,Београд пут”.

-Осим што је ова улица доста насељена, њу користе и пољопривредници како би дошли до својих парцела. Прво се ради скидање асфалта, затим насипање, а до краја недеље мештани ће добити поптуно нови асфалт – казао је Бранко Мрђа, председник Савета месне заједнице Барич.

 

 

Почела сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове

Пријављивање на летње међународне волонтерске кампове почело је у понедељак 11. марта и врши се сваког радног дана у Канцеларији за младе општине Обреновац, уз претходну најаву на мејл mladi.obrenovac@gmail.com.

(више…)