Уређење канала Купинац

На простору месне заједнице Рвати у наредном периоду биће започето уређење канала Купинац. У првом делу планирано је чишћење канала од Рваћанске улице све до индустријске зоне. Паралелно са овим активностима изводе се радови на уређењу Купиначке улице. Купиначка улица ће, у оквиру прве фазе радова, бити асфалтирана у дужини од 250 метара, а радове изводи ЈП ”Београдпут”. (више…)

Добродошлица за ђаке прваке

У Основној школи “Јефимија” у Обреновцу ученици су, заједно са учитељицама, приредили пригодан програм поводом пријема првака. Будући прваци су уживали у представи коју су припремили ученици старијих разреда. Ове године у ову образовну установу уписано је 117 нових ученика. На поклон од школе и Градске општине Обреновац добили су школски прибор. (више…)

Нови аутосмећар за чистији град

Јавно комунално предузеће “Обреновац” набавило је ново возило за одношење кућног смећа. Савремени аутосмећар биће усмерен ка сеоским месним заједницама, како би могао да уђе у мање улице. Ово је још једно у низу возила које је купљено за ово јавно комунално предузеће. (више…)

Oбреновац ускоро добија простор за одржавање седница скупштине Градске општине

Реконструкција простора у којем се раније налазио биоскоп ,,Палеж” приводи се крају. Објекат није био у функцији више од 10 година, а у наредном периоду овде ће се одржавати седнице скупштине Градске општине Обреновац. (више…)