Захтев ЈКП Топловод ”Обреновац” за давање сагласности на Одлуку НО о измени и допуни Ценовника

На огласној табли Градске општине Обреновац објављује се захтев ЈКП Toпловод ”Обреновац” бр. 2018-5290/1 од 30.07.2018. године за давање сагласности на Одлуку Надзорног одбора о измени и допуни Ценовника основних и осталих комуналних услуга које плаћају непосредни корисници ЈКП Топловод ”Обреновац” за дванаестомесечно плаћање НО број XXXII-5/2018 од 27.07.2018. године, са образложењем, у складу са чланом 28. став 4. Закона о комуналним делатностима (”Сл. гласник града Београда”, 88/11 и 104/16). (више…)

Потписан уговор са Министарством омладине и спорта о реализацији пројекта #youthHUB

Данас је у Министарству омладине и спорта одржано свечано потписивање уговора у оквиру Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу. (више…)

Представници општине обишли малишане који бораве на Гочу

Укупно 1015 ученика обреновачких основних школа од првог до четвртог разреда и овог лета, у оквиру програма ”Еко кампови”, боравило је на Тари, Гочу, Руднику и Букуљи у одмаралиштима ”Центра дечијих летовалишта и одмаралишта Београд”. Представници Градске општине Обреновац посетили су јуче последњу туру ученика који су смештени у Станишинцима на Гочу. (више…)

Весић: До 2024. године сва домаћинства у Обреновцу имаће воду

Заменик градоначелника Горан Весић, помоћник градоначелника Александар Марковић и члан Градског већа Милош Дангубић присуствовали су данас почетку радова на реконструкцији водоводне мреже од Улице Ђачког батаљона у Обреновцу до Звечке, чија вредност износи 34 милиона динара. (више…)

Јавни конкурс за пријем саветника на пословима издавања урбанистичких услова ван обједињене процедуре

На основу члана 94 Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ( Сл гласник РС бр 21/2016 и 113/2017), члана  11 став 2 и члана 12 став 1 Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (Сл гласник РС бр 95/16), Управа Градске општине Обреновац оглашава: (више…)

Јавни конкурс за пријем самосталног саветника на пословима шефа Одсека за друштвене делатности

На основу члана 94  Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (Сл гласник РС бр 21/2016 и 113/2017), члана 11 став 2 и члана 12 став 1 Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе (Сл гласник РС бр 95/16), Управа Градске општине Обреновац оглашава: (више…)