Базени почињу са радом у суботу

Сезона купања на обреновачким базенима почеће у суботу, 16. јуна. Малишани ће на нове тобогане морати да сачекају до почетка јула, јер ће атракције које су намењене најмлађима бити постављене пре рока, али не и пре почетка јула. Цена дневне карте за грађане ове сезоне је 250 динара.

(више…)

ЈКП ”Топловод” и Техничка школа у програму дуалног образовања

Техничка школа у Обреновцу блиско сарађује са ЈКП ”Топловод” већ дужи низ година и зато је данас у том предузећу одржан завршни испит за ученике Техничке школе завршног разреда образовног профила бравар заваривач. (више…)

Обележен Светски дан добровољног давања крви

Поводом обележавања Светског дана добровољног давања крви данас су, у организацији Црвеног крста Обреновац, у згради општине Обреновац додељена признања  добровољним даваоцима крви који су до сада дали крв 35, 50, 75 и 100 пута.

Признања добровољним даваоцима крви уручили су заменик председника општине Обреновац Миодраг Митровић и председник комисије за добровољно давање крви Црвеног крста у Обреновцу, Слободан Јовић.
-Обреновчани могу бити поносни на своје суграђане, годинама се већ као општина налазимо у самом врху добровољних даваоца и свима њима дугујемо једну велику захвалност – казао је Миодраг Митровић, заменик председника Градске општине Обреновац.