Одржана јавна едукација на симулаторима превртања и судара

Комисија за безбедност у саобраћају Већа градске општине Обреновац у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије организовала је данас јавну едукацију на симулаторима судара и превртања на Тргу Др Зорана Ђинђића. (више…)

Обележен Дан школе у Дражевцу

Данас су ученици Основне школе ”Дражевац” одржали приредбу поводом Дана те школе. Прослави је, поред ученика, родитеља, наставника и особља школе, присуствовао и председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић. (више…)

Одлука по Јавном конкурсу за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица у 2018. години (четврта фаза)

Председник градске општине Обреновац, дана 14. маја 2018. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац (”Сл. лист града Београда” бр. 19/14 – пречишћен текст и 73/14) и тачке 5. Јавног конкурса VIII-01 бр. 020-4/ 14 од 21. фебруара 2018. године за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица, на основу предлога Комисије за привреду и предузетништво од 19.04.2018. године, донео је (више…)

Радови на ремонту топловодне мреже у пуном јеку

Ремонтна сезона у Јавно комуналном предузећу Топловод је почела са даном престанка грејне сезоне. Од тада су радници на топловодној мрежи имали укупно 20 интервенција, а председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић је данас обишао радове који се изводе у Четвртој улици. (више…)