(Трећа фаза) ОДЛУКА по Јавном конкурсу за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица у 2018. години

Председник градске општине Обреновац, дана 20. априла 2018. године, на основу члана 52. Статута градске општине Обреновац (”Сл. лист града Београда” бр. 19/14 – пречишћен текст и 73/14) и тачке 5. Јавног конкурса VIII-01 бр. 020-4/ 14 од 21. фебруара 2018. године за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица, на основу предлога Комисије за привреду и предузетништво од 23.03.2018. године, донео је (више…)

Започета трећа фаза радова на уређењу бањског комплекса

Данас је започета трећа фаза радова на уређењу бањског комплекса у оквиру које се гради приступна саобраћајница са тротоарима и паркингом за будући здравствени центар и популарну ”Цевку”. Како је већ најављено, простор иза Хотела ”Обреновац” ће у наредне две године изледати потпуно другачије.   (више…)

Дечији шаховски клуб ”Хозе Раул Капабланка” освојио пет медаља на Првенству Србије

Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић организовао пријем за Обреновчане који су учествовали на Првенству Србије у шаху. Првенство је одржано почетком априла у Новом Саду, а дечији шаховски клуб ”Хозе Раул Капабланка” се вратио у Обреновац са пет медаља. (више…)