Нова опрема за безбедност свих пољопривредника

Заједничком акцијом Комисије за безбедност у саобраћају ГО Обреновац и Комисије за пољопривреду данас је изврешена подела опреме пољопривредницима са територије општине Обреновац. Ротациона светла и заштитни прслуци подељени су пољопривредницима из сваке месне заједнице.  (више…)

Радови широм општине Обреновац

Током ове недеље настављени су радови на асфалтирању улица у граду и селима на територији Градске општине Обреновац. Након радова у Стублинама, машине су данас завршиле некатегорисан пут у Месној заједници Кртинска, док су у насељу Гај 1 извођени радови на реконструкцији тротоара и паркинг места. (више…)

Одржана прва седница Радне групе за развој Барича

Веће Градске општине Обреновац формирало је Радну групу чији је задатак да изради план активности у месној заједници Барич у периоду од 2018. до 2028. године. Тај план треба јасно да дефинише конкретне активности за унапређење услова живота у овој месној заједници, а данас је одржана прва седница ове радне групе. Седницом је председавао председник Скупштине општине Обреновац Мирко Вранешевић који је том приликом рекао: (више…)

Напредују радови на реконструкцији котларнице ”Старе бање”

Данас је заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић обишао радове на реконструкцији и санацији котларнице варошког купатила, познатијег као ”Стара бања”. Он је том приликом напоменуо да ће радови бити завршени у планираном року, као и да нова генерација котлова на пелет гарантује потпуно уживање корисницима и штити животну околину. (више…)