Додељена решења спортским клубовима

Данас су у Спортско културном центру ”Обреновац” предата решења спортским клубовима и Спортском савезу Обреновца по спроведеном јавном позиву спортским организацијама да доставе предлоге својих годишњих и посебних програма/пројеката за 2018. годину. По овом јавном позиву пријавило се 44 клуба са територије општине Обреновац. (више…)

Додељени сертификати за учеснике бесплатног курса енглеског језика

Општина Обреновац у сарадњи са три школе страних језика организовала је бесплатан курс енглеског језика који је трајао 3 месеца. У галерији Спортско-културног центра Обреновац свим учесницима који су похађали бесплатан курс енглеског језика, а који су успешно положили завршни испит, подељени су сертификати.  (више…)

Потписан уговор о преузимању прихватилишта за псе и мачке

Данас је у згради општине Обреновац потписан уговор о преузимању прихватилишта за псе и мачке који је изграђен у Обреновцу о којем ће убудуће водити бригу ЈКП ”Ветерина Београд”. Уговор су потписали председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, директор ЈКП ”Обреновац Зоран Лапчевић и директор ЈКП ”Ветерина Београд” Будимир Грубић. (више…)

Нове просторије месне заједнице Дудови

Састанак Савета месне заједнице Дудови одржан је синоћ у новим просторијама у Улици Светог Саве број 1 преко пута ОШ ”Посавски Партизани”. Састанку је присуствовао председник комисије за сарадњу са месним заједницама Градске општине Обреновац Радован Манојловић. (више…)