Јавни конкурс за избор и именовање директора ЈКП ”Паркинг сервис” Обреновац

Скупштина градске општине Обреновац, на основу члана 36, члана 38 став 2 и члана 39 Закона о јавним предузећима („Сл. гласник РС“ бр. 15/16), члана 24 Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“ бр. 19/14- пречишћен текст и 73/14), члана 36 Одлуке о промени оснивачког акта Jавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Обреновац („Службени лист града Београда“, бр. 85/16 и 72/17) и Одлуке о спровођењу Јавног конкурса за избор и именовање директора Jавног комуналног предузећа „Паркинг сервис“ Обреновац VII-01 бр. 020-6 од 16. марта 2018. године, објављује (више…)

ОК ,,ТЕНТ” добио генералног спонзора

Одбојкашки клуб “ТЕНТ” данас је и званично добио генералног спонзора а то је Електропривреда Србије. Уговор су у Дому културе потписали генерални директор ЕПС-а Милорад Грчић и председник ОК “ТEНТ” Никола Томић. Потписивању уговора присуствовали су и генерални секретар ОСС Иван Кнежевић, председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић као и многобројни чланови клуба који су до последњег места испунили малу салу. (више…)

,,Инфо киоск” на градском тргу у Обреновцу

Постављањем “Инфо киоска” на градском тргу у Обреновцу, реализована је последња фаза пројекта урбане безбедности. На једном од најпрометнијих места у граду које је покривено и камерама за видео надзор, грађани ће на дигиталном паноу, моћи да добију све неопходне сервисне информације. (више…)

Нова јавна расвета у Звечкој

У Улици Цила Исаиловића у Звечкој постављено је 160 метара нисконапонске мреже јавног осветљења. На захтев грађана односно Месне заједнице, Јавно предузеће за изградњу Обреновца, поставило је стубове и светиљке у овом делу села. (више…)

Наставак активности у циљу сузбијања малолетничког просјачења

У великој сали Градске општине Обреновац данас је одржан састанак коме су присуствовали представници Центра за социјални рад, Градске општине Обреновац и полицијске станице у Обреновцу, све у циљу сузбијања малолетничког просјачења. На састанку се између осталог говорило и о даљим активностима у циљу сузбијања злоупотребе деце. (више…)

Седница Већа одржана у Баричу

Једанаеста седница Већа Градске општине Обреновац, одржана је данас у Месној заједници Барич. Председник општине Мирослав Чучковић, искористио је ту прилику и иницирао формирање радног тела за Барич. Задатак тог тела је да у наредном периоду донесе план активности на период од десет година, како би се актуелни инфраструктурни проблеми у овом делу Обреновца решили.

(више…)