Јавни конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у култури

Председник градске општине Обреновац дана 15. фебруара 2018.године, на основу члана 2. Уредбе о критеријумима, мерилима и начину избора пројеката у култури који се финансирају и суфинансирају из буџета републике Србије, аутономне покрајине, односно јединица локалне самоуправе („Службени гласник РС“, број 105/16) и  члана 52. Статута градске општине Обреновац („Сл. лист града Београда“ бр. 19/14 – пречишћен текст и 73/14), на предлог Комисије за културу од 05. фебруара 2018. године, по претходно прибављеном мишљењу Већа градске општине Обреновац, на седници одржаној дана 15. фебруара 2018. године, расписује (више…)

Почели припремни радови за изградњу новог крила Дома здравља

Данас су започети радови на припремању терена за изградњу новог крила Дома здравља у Обреновцу. Будуће крило ”Д” ће бити површине од 1700 квадрата и у њему ће бити смештене Служба хитне помоћи и Служба за здравствену заштиту одраслих.  Вредност инвестиције је 1,5 милиона евра, а рок за завршетак радова је 19 месеци. (више…)

Започета реализација пројекта ,,Школица спорта”

У суботу, 17. фебруара у спортској сали Спортско културног центра “Обреновац”, започела је са радом реализација пилот пројекта ”Школица спорта”. Програм је намењен најмлађој деци, узраста од 3 до 7 година. (више…)

Пуштен у рад систем ,,SOS” тастер

Пуштањем у рад интегрисаног система безбедности започета је реализација пројекта ”Safe city”. Члан већа Градске општине Обреновац Предраг Јовановић представио је данас у вртићу ,,Цицибан” нови ,,SOS” тастер.  (више…)

Наставља се пројекат ”Заједно до здравља”

 

Данас су у свечаној сали Дома здравља у Обреновцу потписани уговори са лекарима који ће у наредна три месеца бити ангажовани кроз пројекат ”Заједно до здравља”. Укупно је ангажовано два стоматолога и 20 медицинских сестара који су били на евиденцији Националне службе за запошљавање а који су се пријавили по јавном позиву који је објавила Градска општина Обреновац. (више…)

Свечани испраћај изабраних кандидата за добровољно служење војног рока генерације март 2018. године

 

У циљу промоције добровољног служења војног рока са оружјем, у организацији Регионалног центра МО Београд, дана 20.02.2018. године, у Свечаној сали Дома Гарде Београд, са почетком у 11.00 часова, одржан је свечани испраћај изабраних кандидата за добровољно служење војног рока у мартовском упутном року. (више…)