Do 2024. gradska voda u svim selima

Meštani Piromana, Brovića, Trstenice, Drena, Orašca, Vukićevice i Ljubinića do 2024. godine, dobiće gradsku vodu. Projekat vodosnabdevanja ovih sela, predstavljen je meštanima i članovima saveta mesnih zajednica na sastanku na kojem je pored predstavnika Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” prisustvovao i predsednik opštine sa svojim saradnicima. (više…)

U toku čišćenje obodnog kanala u naselju Braće Jugovića

Ove nedelje je započeto čišćenje obodnog kanala u naselju Braće Jugovića u dužini od 1,5 kilometara, izvođač radova je JVP ”Beogradvode”, a sredstva su obezbeđena od strane Sekretarijata za privredu Grada Beograda. (više…)

Supermarket ”Trlić”

“Trlić” marketu u Obrenovcu potrebni:

– kasiri

– radnici na delikatesu

– roštilj majstori

Javiti se lično od 8.00 do 14.00 časova u supermarket “Trlić” (robna kuća u centru grada) Ulica Vojvode Mišića 212

Privatno građevinsko preduzeće

Privatnom građevinskom preduzeću potreban radnik.

uslovi:

– završena srednja škola

– vozačka dozvola B kategorije

– iskustvo u molersko – farbarskim i izolaterskom poslovima

telefon : 063/321-528

Restoran ”Đukić”

Restoranu “Đukić” potrebna žena sa radnim iskustvom na poslovima internog knjigovodstva. Zvati od 10.00 do 12.00 časova na broj telefona: 063/214-156

Besplatan sport za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta

Sportsko kulturni centar ”Obrenovac” tokom zimskog raspusta organizuje dva programa besplatnog sporta za učenike osnovnih i srednjih škola. Naime, od četvrtka, 1. februara do nedelje, 11. februara za svu zainteresovanu decu iz osnovnih i srednjih škola organizovane su aktivnosti obuke i usavršavanja tehnika plivanja, fudbala, košarke i stonog tenisa. (više…)