Седница штаба зимске службе

У просторијама Јавног комуналног предузећа ,,Обреновац” јутрос је одржана седница штаба зимске службе.  Разлог заказивања седнице је припрема за нови хладни талас који ће наредних неколико дана бити на снази и рад стручно оперативних тимова зимске службе. (више…)

Додељене награде најбољим студентима

Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић у Клубу за децу и младе у Спортско-културном центру „Обреновац” доделио студентске награде за најбоље студенте са територије Градске општине Обреновац у 2017/2018. школској години. Студентске награде добило је 50 студената, и то 45 студената факултета и високих школа чији је оснивач Република Србија и 5 студената акредитованих приватних факултета. (више…)

Започети радови на изградњи водоводне мреже у Јанковића и Јовановића крају у Баљевцу

Јавно комунално предузеће “Водовод и канализација” данас је започело радове на изградњи водоводне мреже у Месној заједници Баљевац. До јуна ће градску воду добити мештани из Јанковића и Јовановића краја и Ромског насеља, а у плану је изградња 650 метара примарне и 2,100 метара секунадрне мреже. (више…)

Волонтери помажу најстаријим суграђанима и мајкама са малом децом

Због ниских температура и снега Градска општина Обреновац организовала је рад волонтера који ће на позив грађана бити на располагању за доставу основних животних намирница и лекова првенствено старијим лицима и мајкама са малом децом. (више…)

Положен камен темељац за фискултурну салу у Скели

Данас је свечано положен камен темељац за изградњу фискултурне сале за Основну школу ”Никола Тесла” у Скели. Комплетну инвестицију, у вредности од 70 милиона динара, су обезбедили Град Београд и Градска општина Обреновац, а камен темељац су положили председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић и директорка школе Гордана Петровић. (више…)

Представници општине посетили компанију ”Бонели” у Баричу

Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са својим сарадницима посетио погон компаније ”Бонели” у Баричу. Тај погон успешно послује на територији Градске општине Обреновац већ 5 година, а основна делатност компаније је производња душека и простирног програма. (више…)