Бесплатан спорт за ученике током зимског распуста

Спортско културни центар ”Обреновац” организује бесплатан спорт за ученике основних и средњих школа током зимског распуста. Програм је за све полазнике бесплатан и биће реализован од четвртка, 1. фебруара до недеље, 11. фебруара 2018. године. (више…)

Уклоњена дивља депонија и у Скели

Свеобухватна акција Градске општине Обреновац која се односи на уклањање дивљих депонија, после Великог Поља и Звечке, данас је настављена на територији месне заједнице Скела. Јавно комунално предузеће ”Обреновац” је захваљујући новим машинама које су купили у претходном периоду и уз помоћ машина предузећа ”Електропривреда Србије” данас очистило дивљу депонију у том селу. (више…)

У плану донације за Ватрогасно спасилачку јединицу у Обреновцу

Данас је руководство Градске општине Обреновац и предузећа ”Електропривреда Србије” одржало састанак са представницима ватрогасно спасилачке јединице у Обреновцу на којем је разговарано о видовима помоћи и унапређењу рада те јединице. (више…)

Нова јавна расвета постављена по месним заједницама

Јавно предузеће за изградњу ,,Обреновац” наставља и у 2018. години активности ширења мреже јавне расвете. Према плану и програму рационализације, побољшања и управљања јавним осветљењем који је предвиђен за ову годину, нови стубови и светиљке биће постављене у свим месним заједницама на територији општине Обреновац.  (више…)