Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Живе Борјановића у Звечкој, Тридесет прве српске бригаде у Баричу, Попа Леонтија Марковића и Краља Александра Првог у Обреновцу.

У последња 24 сата у Србији је на коронавирус тестирано 4.050 особа, од којих је 287 позитивно. Преминуло је 11 лица. На респираторима се налази 144 пацијента. Тренутно је најтеже стање у Београду, где скоро да нема слободних болничких кревета, али и у Шапцу који има највише људи у самоизолацији.

У ковид амбулантама у Обреновцу у суботу су прегледана 73 пацијента са сумњама на коронавирус, док је јуче прегледано 57 особа. Од укупно прехледаних 6 пацијената је упућено на даље дијагностичке прегледе у Београд.

Кризни штаб Владе Србије за сузбијање епидемије корона вируса од данас ће се поново свакодневно обраћати јавности у 15.00 часова.

Услуга електронског уписа у средње школе доступна је и данас, у другом уписном кругу, од 7.00 до 15.00 часова. Иако се због епидемије препоручује електронски упис, остаје могућност уписа и у школи, саопштава Министарство просвете.