Без воде ће данас од 9 до 15 часова остати потрошачи из насеља Липик у Малој Моштаници, Првог маја у Баричу и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Данас струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак у Баљевцу, насеља Бргуле, комплетних територија Дражевца, Конатица и већег дела Пољана.

Струју сутра, од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Баричка река, Обреновачког и пута за Прву искру, Улица Вука Караџића и 31. српске бригаде у Баричу.

Сутра је од 9 до 14 часова планирано искључење струје у делу Грабовачког пута, насељу код Економије, Јадранском, Лазаревића, Лазића, Саџаковића, Савића, Сремчевића, Зарића крају, насељима код Железничке станице, код надвожњака, Жуто брдо и Ваљевском путу у центру Стублина и Улици број 59 у Великом Пољу.

Без струје ће сутра, од 12 до 16 сати остати становници насеља Баричка река, улица Буде Давидовића, Четрнаестог октобра, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Рада Тадића, Борислава Илића, Железничке, насеља Дуваниште, Горњи потез, Јевђеновића краја и Обреновачког пута у Баричу.

У петак, 25. октобра, од 8 до 16 часова, планирано је искључење струје у Улицама Аце Тешића, 14. октобра, Јанка Тешића, Посавских партизана, Железничкој, насељу Колонија, Којевића, Јевђеновића крају, Обреновачком путу у Баричу, Тешића и Баричком путу у Мислођину.

ЈКП ,,Топловод” позива будуће кориснике, који би требало да се прикључе на систем даљинског грејања, на топлотне подстанице БП15 и БП13, у центру Белог Поља, да комплетну документацију доставе надлежној служби у згради пословодства, Војводе Мишића 214.

До 6. новембра ће трајати радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића. Комплетна деоница је затворена за саобраћај.