Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници дела Грабовца код имања Пољопривредно хемијске школе, Обреновачког пута у Баричу и Улице Мује Калајџића у Звечкој.

Данас је од 8,30 до 10 часова у плану искључење струје у Карађорђевој од броја 12 до 20 и Улици Вука Караџића кућни број 81.

Становници Карађорђеве улице од 6 до 8 и Вука Караџића 213 без струје ће данас остати од 10 до 11,30 сати.

Струју данас од 11,30 до 13 часова неће имати потрошачи из Карађорђеве 3 и Улице Војводе Мишића 213.

Сутра струју од 8 до 14 часова неће имати становници насеља Осредак у Баљевцу, насеља Бргуле, комплетних територија Дражевца, Конатица и већег дела Пољана.

Струју у четвртак, 24. октобра, од 8 до 12 часова неће имати становници насеља Баричка река, Обреновачког и пута за Прву искру, улица Вука Караџића и 31. српске бригаде у Баричу.

У четвртак је од 9 до 14 часова планирано искључење струје у делу Грабовачког пута, насељу код Економије, Јадранском, Лазаревића, Лазића, Саџаковића, Савића, Сремчевића, Зарића крају, насељима код Железничке станице, код надвожњака, Жуто брдо и Ваљевском путу у центру Стублина и Улици број 59 у Великом пољу.

Без струје ће у четвртак, од 12 до 16 сати остати становници насеља Баричка река, улица Буде Давидовића, Четрнаестог октобра, Језерске, Милорада Петровића Ујке, Рада Тадића, Борислава илића, Железничке, насеља Дуваниште, Горњи потез, Јевђеновића краја и Обреновачког пута у Баричу.

ЈКП ,,Топловод” позива будуће кориснике, који би требало да се прикључе на систем даљинског грејања, на топлотне подстанице БП15 и БП13, у центру Белог Поља, да комплетну документацију доставе надлежној служби у згради пословодства, Војводе Мишића 214.

У току су радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница је затворена за саобраћај.