Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Грабовца, Доњег краја у Дрену, насеља Ливаде и Сенића краја у Јасенку.

Данас ће без струје од 8 до 15 часова остати корисници из Средњег, Стаменића, Томића краја, насеља Станковци и дела Великог поља код школе. Наведени потрошачи без струје ће у истом периоду остати и у петак, 18. октобра.

Данас почињу радови на редовном одржавању дела Улице Вука Караџића, од Краља Петра Првог до Улице Љубе Ненадовића, који ће трајати до 6. новембра, а комплетна деоница ће бити затворена за саобраћај. Аутобуске линије јавног превоза 911, 911а и 914 функционисаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића и Белопљском.

Због радова у Улици Вука Караџића линије градског превоза 912 и 912а саобраћаће улицама Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Цара Лазара, а линија 921б трасом Краља Петра Првог, Милоша Обреновића, Љубе Ненадовића и даље уобичајено. Током радова привремено су успостављена стајалишта у Улици Милоша Обреновића, преко пута постојећих. У зонама привремених аутобуских стајалишта у Улици Милоша Обреновића, док трају радови у Улици Вука Караџића, биће забрањено паркирање приватних возила како би било омогућено несметано функционисање јавног превоза.

У току су радови на стругању и асфалтирању оштећеног коловозног застора, на државном путу Обреновац – Београд, у зони клизишта Умка, који ће трајати до 21. октобра, сваког дана од 7 до 17 часова, када ће се саобраћај одвијати неизменичним пропуштањем возила.