• 23. марта 2019.
  • 20:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

Сајам венчања ”ВЕО 2019” у организацији РТВ Маг ће се одржати у спортској хали Спортско културног центра ”Обреновац” у суботу, 23. и у недељу 24. марта у периоду од 11.00 до 20.00 часова. 

Своју понуду ће приказати преко 30 трговинских и занатских радњи, салона венчаница, ресторана… Манифестација се организује са циљем да се будућим младенцима помогне при организацији венчања и свадбеног славља, као и да се локалним предузетницима пружи прилика да прикажу своју понуду и представе своју делатност.

Тако ће, конкретно, будући младенци моћи да на једном месту одаберу идеалан простор за своје славље, венчаницу, бурме, накит, обућу, одело, определе се за жељену фризуру и шминку, наруче свадбену торту, ангажују фотографа, изаберу кетеринг, договоре како ће изгледати декорација простора, какви ће се цветни аранжмани наћи на столовима, па чак и да уговоре свадбено путовање. Током читаве манифестације на располагању посетиоцима су стилисти, фризери и шминкери који им стручним саветом могу помоћи да донесу праву одлуку. Такође, неколицина излагача ће понуду прилагодити и онима који су у потрази за свечаном матурском гардеробом, као и хаљинама, комплетима и оделима за било коју другу свечаност.

Улаз је слободан.