• 17. августа 2018.
  • 20:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

У петак, 17. августа са почетком у 20.00 часова на отвореној сцени испред Спортско културног центра ”Обреновац”, а у оквиру манифестације ”Обреновачко лето” наступиће београдски бенд ”Џепови”.

“Џепови” су настали 2010. године, распадом бенда “Заморци”. Фронтмен и вокал групе је Владимир Нишевић Нишке; Жарко Остојић – соло и ритам гитара, бек вокал; Младен Шевић – клавијатуре, бек вокал; Ненад Бугарски – бас гитара, бек вокал и Владимир Гвозденовић – бубњеви.

”Џепови” раде на томе да се ауторски изразе, јер како кажу, нису још дали свој допринос рокенрол сцени на овим просторима. Ниједна песма још није званично видела светлост дана, чека се прави тренутак да се песме изваде из џепова, али у свом репертоару обрада које свирају имају и чистог рока, па и поп – рока. Племенит однос са публиком бенд развија и кроз енергичне наступе по београдским клубовима. Базирају се на највреднијим бендовима на просторима бивше Југославије, а и шире: ЕКВ, Партибрејкерс, Електрични оргазам, Шарло Акробата, Хладно пиво, Ван Гог, Рибља чорба, Плејбој, ЈУ – група, Азра, Забрањено пушење, Идоли, Бајага & Инструктори, Фамилија, Бабе и многи други.

Улаз је слободан.