• 25. октобра 2018.
  • 18:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

Узбудљиво филмско остварење са Биковићем, Бјелогрлићем и Глоговцем у до сада најекстремнијим улогама. Сценарио, настао из пера Петра Михајловића и Милоша Аврамовића, инспирисан је искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље и осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих ониих, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.

Од четвртка, 25. до недеље, 28. октобра 2018. године од 18.00 и од 20.30 сати – филм “Јужни ветар”, крими. Трајање: 125 минута.

Режија: Милош Аврамовић.

Главне улоге: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Схопов, Иваyло Захаријев…

Сценарио: Петар Михајловић, Милош Аврамовић. Монтажер: Лазар Предојев, Милена Предић. Директор фотографије: Иван Костић. Сценограф: Јована Цветковић. Костимограф: Јелена Ђорђевић.

– У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни “Цар”, добро “ради”. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме. Све ће се то променити када Мараш случајно замери бруталном нарко клану. Његова грешка ће да изазове лавину невоља које ће се сручити како на његову екипу, тако и на људе повезане са њим, његове пријатеље, родитеље, брата, девојку Софију. Мараш одлучи да преузме одговорност за грешку коју је починио. На том путу му сазнање да ће постати отац отвара очи и диже га из пепела, у нову веру и нови живот. Проналази начин да се обрачуна са противницима, преузима сву кривицу на себе и завршава у затвору.

Цена улазнице: 250 динара. Инфо: 011/8721-361.