• 16. фебруара 2019.
  • 20:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

У суботу, 16. и недељу, 17. фебруара 2019. године у 20.00 часова у Спортско културном центру ”Обреновац” биће приказан филм ”Боемска рапсодија”.

Прича о настанку легендарне британске рок групе Queen и њеном фронтмену Фредију Меркјурију. “Боемска рапсодија”, драма, биографски, мјузикл. Трајање: 134 минута. Режија: Брајан Сингер. Улоге: Рами Малек, Луси Бојнтон, Гвајлим Ли, Бен Харди.

Боемска рапсодија је биографски филм који слави групу Queen, њихову музику и изванредног фронтмена Фредија Меркјурија, који је пркошењем и разбијањем стереотипа постао један од најобожаванијих забављача на планети. Кроз пресек култних песама и револуционарног звука, филм такође прати и метеорски брз развој и успон бенда, укључујући и експлозију тог истог метеора у време када се Фредијев животни стил отео контроли, али и тријумфални повратак концертом на Live aid-у, када је Меркјури, гледајући у очи своју смртну болест, повео бенд у један од најзначајнијих и најфасцинантијих наступа у историји рок музике. Уз стално јачање наслеђа бенда, који је увек био више као породица, група Queen у сваком тренутку, па и данас, неисцрпно надахњује бројне сањаре, аутсајдере и љубитеље музике. У улози Фредија Меркјурија нашао се Рами Малек, звезда серије Мр. Робот, који невероватно подсећа на енергичног фронтмена групе Queen. Малек ће заправо певати у филму, али ће његов глас бити допуњен Фредијевим.

Цена улазнице: 300,00 динара. Инфо: 011/8721-361.