• 29. септембра 2018.
  • 18:00
  • Спортско културни центар ''Обреновац''

У суботу, 29. и недељу, 30. септембра ће у Спортско културном центру ”Обреновац” од 18.00 часова бити приказан анимирани синхронизовани филм ”Хотел Трансилванија 3 – Одмор почиње”.

Како је управо Дракула тај који осигурава да другима угодно прођу њихови празници, сада је време за његов одмор око којег ће неко други да води бригу. Луксузном крстарењу не може одолети ни остатак Дракулиног чопора те се и они придружују путовању. Чудовишта се на крузеру фантастично забављају уживајући у свим садржајима који им крузер нуди, од различитих спортских активности до феноменалне и преукусне хране до егзотичних екскурзија.

Но оно што им у једном тренутку ипак прекине забаву је једна неочекивана љубав. Наиме, чим напусте луку развија се романса између Дракуле и мистериозне бродске капетанице Ерике. Сада је ред на Мејвис да глуми заштитнички настројеног родитеља и покуша да раздвоји свог оца и Ерику. Но нико не зна да је Ерика заправо потомак Абрахама Ван Хелсинга, древног непријатеља Дракуле и свих осталих чудовишта.

Глас позајмљују глумци: Драган Мићановић, Ива Стефановић, Александар Радојичић, Стрибор Чолић, Предраг Ејдус, Небојша Миловановић, Наташа Марковић, Слободан Тешић, Јелена Петровић.

Цена улазнице 250 динара.