Održana akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole”

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradski menadžer Goran Vesić prisustvovali su danas svečanoj predstavi u SKC „Obrenovac” kojom je JKP „Parking servis” obeležilo početak drugog dela 11. ciklusa akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”.  (više…)

Uvedena nova linija 860S od Beograda do Stepojevca

Pre nekoliko dana preko teritorije Gradske opštine Obrenovac je počela da saobraća još jedna linija javnog prevoza. U pitanju je potpuno nova linija 860S koja saobraća od Beograda do Stepojevca. (više…)

Realizacija projekata u sklopu programa ,,Omladinski fond”

,,Omladinski fond” je program za dodelu novčanih sredstava projektima koje pokreću i vode mladi ljudi. U toku je realizacija projekata širom opštine Obrenovac koji su podržani na prošlogodišnjem konkursu. (više…)

JPI nastavlja sa širenjem mreže javne rasvete

Javno preduzeće za izgradnju Obrenovca nastavlja aktivnosti širenja mreže javne rasvete. Prema planu i programu racionalizacije, poboljšanja i upravljanja javnim osvetljenjem koji je predviđen za ovu godinu, novi stubovi i svetiljke biće postavljene u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Obrenovac.  (više…)

Prijem za 999. i hiljaditog radnika ”Mei te”

Kompanija “Mei Ta” u Obrenovcu zaposlila je u ponedeljak 999. i hiljaditog radnika – braću Đorđa i Jovana Milivojevića. Prijem za njih su u zgradi opštine organizovali predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i v.d. direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić. (više…)

Počeli pripremni radovi za izgradnju novog krila Doma zdravlja

Danas su započeti radovi na pripremanju terena za izgradnju novog krila Doma zdravlja u Obrenovcu. Buduće krilo ”D” će biti površine od 1700 kvadrata i u njemu će biti smeštene Služba hitne pomoći i Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih.  Vrednost investicije je 1,5 miliona evra, a rok za završetak radova je 19 meseci. (više…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24