Бобан Марјановић и Милош Теодосић са обреновачким кошаркашима

Играчи ЛА Клиперса Милош Теодосић и Бобан Марјановић, присуствовали су заједничком тренингу кошаркашких клубова “Playmaker” и “Раднички”. У Спортско културном центру их је дочекао велики број младих кошаркаша који су имали јединствену прилику да се друже са НБА звездама. У Обреновац су дошли на позив кошаркашког тренера Александра Гајића. (више…)

ЈКП ”Обреновац” купило нову машину за рад на депонији

Јавно комунално предузеће ”Обреновац” је уз помоћ Градске општине Обреновац купило нову специјализовану машину за рад на депонији Гребача. У питању је компактор за сабијање смећа који ће смањити могућност појаве пожара на депонији, каже директор тог предузећа, Зоран Лапчевић. (више…)

Председник општине у обиласку актуелних градилишта

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић је данас са својим сарадницима обишао градилишта јавних објеката који се граде на територији општине. Он се лично уверио у напредак изградње фискултурне сале за основну школу ”Никола Тесла” у Скели као и изградње новог крила Дома здравља у центру Обреновца. (више…)

Пријем за делегацију округа Нови Сонч из Пољске

Данас је у свечаној сали Градске општине Обреновац организован пријем за делегацију округа Нови Сонч из Пољске. Делегација борави у Обреновцу за време трајања фестивала народног стваралаштва и фолклорне традиције ”Међународни сусрети у Обреновцу”. (више…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24