Омладински фонд подржао 13 пројеката

Програму Омладинског фонда, који реализује Канцеларија за младе општине Обреновац, у сарадњи са Градом Београдом прикључио се велики број младих Обреновчана. Они су представили своје идеје и успели да добију средства која ће њихове замисли спровести у дело. (више…)

Стигло грејање у Селенића крај

Завршени су радови на изградњи секундарне топловодне мреже у Белом Пољу у Селенића крају. Тим поводом је председник Градске општине Обреновац посетио Сретена Васиљевића из Белог Поља, чије је домаћинство једно од 40 које је ове сезоне добило грејање.   (више…)

Сезона на обреновачким базенима у пуном јеку

Почетак грејне сезоне и ове године прати почетак сезоне на затвореним обреновачким базенима. У одличним условима, адекватној температури како воде, тако и читаве хале, уживају полазници школе за пливаче и непливаче, али и они који су увелико чланови Ватерполо-пливачког и клуба за синхроно пливање ”ТЕНТ”. (више…)

Свечано отворен дом у Шевару

Јуче је у ромском насељу Шевар у месној заједници Грабовац отворен нови дом. Пресецањем врпце деца из Грабовца свечано су отворила дом у овој месној заједници, који ће користити и млади, али и старији мештани. Том догађају, као и обележавању празника Покрова Пресвете Богородице присуствовали су Роми из овог села и из дијаспоре као и представници Градске општине Обреновац. (више…)

Ускоро санација ударних рупа и тротоара широм Обреновца

На иницијативу Градске општине Обреновац, предузеће ”Београд пут” ће следеће недеље започети санацију ударних рупа по градским и сеоским улицама. Очекује се да ће у наредном периоду бити саниране све ударне рупе широм Обреновца, рекао је Мирко Вранешевић, председник Скупштине Градске општине Обреновац. (више…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24