Вести
Уређење и асфалтирање улица широм општине Обреновац
понедељак, 18 септембар 2017 12:51

uredjene1Широм Градске општине Обреновац данас су извођени радови на асфалтирању и уређењу поједних саобраћајница. Након радова који су прошле недеље обављени у Мислођину, путари су наставили са асфалтирањем некатегорисаних путева. У Месној заједници Вукићевица у Гајића крају, новим слојем асфалта пресвучена је још једна деоница.

Опширније...
 
Обреновачки пензионери на бесплатном излету
недеља, 17 септембар 2017 11:43

penz1Почетком 2017. године Градска општина Обреновац покренула је низ програма који су намењени побољшању услова живота и друштвеног активизма старијих суграђана. Један од тих програма који је намењен пензионерима подразумева излет за пензионере који се организује сваке суботе у циљу унапређења њиховог слободног времена.

Опширније...
 
Асфалтирање Дражевачког луга
петак, 15 септембар 2017 12:51

lug1Данас су извођени радови на асфалтирању саобраћајнице која спаја месне заједнице Дражевац и Пољане. Претходних година завршене су прве три фазе на овој деоници, а према речима председника Скупштине Градске општине Обреновац Мирка Вранешевића четврта фаза је најзначајнија пошто ће цела саобраћајница у дужини од 6 километара бити завршена. 

Опширније...
 
Ускоро грејање у Савској улици на Забрежју
петак, 15 септембар 2017 12:29

savska1После више од једне деценије настављена је топлификација у месној заједници Забрежје. Радови на секундарној мрежи изводе се на крају Савске улице.

Опширније...
 
OШ ,,Љубомир Аћимовић" добила Брајеву машину
четвртак, 14 септембар 2017 10:55

brajeva1Слепим и слабовидим ученицима ове школе од ове недеље је на располагању Брајева машина, која ће им у великој мери омогућити да савладају тешкоће приликом писања. У основној школи "Љубомир Аћимовић" школује се два ученика са потпуним и шест са делимичним оштећењем вида. Набавка Брајеве машине део је пројекта који је Центар за квалитетно образовање реализовао са четири партнерске школе, уз помоћ Министарства за рад борачка и социјална питања.

Опширније...
 
Почело постављање јавне расвете на Вашаришту
среда, 13 септембар 2017 11:55

vašaristeДанас су почели радови на постављању јавне расвете дуж главне саобраћајнице на обреновачком Вашаришту. Радови се изводе на деоници дугој 250 метара. Иако је рок за завршетак радова 60 дана у Јавном предузећу за изградњу ,,Обреновац" наводе да ће овај део града бити осветљен већ након Крстовданског вашара. 

Опширније...
 
Делегација општине Обреновац на Косову
уторак, 12 септембар 2017 15:05

kosovo1Представници Градске општине Обреновац посетили су место Осојане на Косову и Метохији где су разговарали са мештанима и представницима локалне управе. Ова посета наставак је сарадње започете пре неколико година, а резултат те сарадње је одлазак деце из Осојана на бесплатна летовања и зимовања заједно са малишанима из Обреновца, као и реализација појединих инфраструктурних пројеката у Осојану.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 650

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget