Вести
Градоначелник уручио кључеве трaктoра породици Срeмчeвић
уторак, 27 јун 2017 20:16

trimageГрaдoнaчeлник Бeoгрaдa Синишa Maли уручиo je дaнaс кључeвe нoвoг трaктoрa дoмaћинству Mиoдрaгa Срeмчeвићa из Oбрeнoвцa, зa чиjу je нaбaвку Грaд Бeoгрaд oбeзбeдиo субвeнциje. To je jeдaн oд 35 трaктoрa, кoликo je нaбaвљeнo зaхвaљуjући субвeнциjaмa грaдa и jeдaн oд 11, кoликo ћe их дoбити дoмaћинствa у Oбрeнoвцу. Уручењу је присуствовао руководилац Одељења за подстицаје у пољопривреди Секретаријата за привреду Саво Павичић. 

Опширније...
 
Асфалтирање у Трстеници
уторак, 27 јун 2017 13:14

trstenКао што је у претходном периоду најављено у току ове недеље извођени су радови на асфалтирању у месној заједници Трстеница. Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац" Милан Марошанин приликом обиласка радова заједно са председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем, најавио је да ће и наредном периоду истим интезитетом бити настављено уређење некатегорисаних путева широм општине Обреновац.

Опширније...
 
Пoслe 30 гoдинa oбнoвa мреже зa дaљинскo грejaњe у Oбрeнoвцу
уторак, 27 јун 2017 11:23

viber image1Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је данас радове на санацији и реконструкцији примарне и секундарне мреже система даљинског грејања у Обреновцу.
У оквиру ове свеобухватне реконструкције радиће се на осам локација у тој општини. Поједине деонице топловодне мреже нису реконструисане последњих 30 година, а укупна вредност ове инвестиције је око милион евра.

Опширније...
 
Јавни конкурс за учешће Градске општине Обреновац у финансирању сталних трошкова функционисања удружења из области борачко-инвалидске заштите средствима из буџета Градске општине Обреновац за 2017. годину
уторак, 27 јун 2017 08:25

Председник градске општине Обреновац, дана 23. јуна 2017. године, на основу члана 6. Правилника о начину финансирања пројеката удружења средствима буџета градске општине Обреновац VIII-01 број 020-4/39 од 29.05.2015. године, на предлог Комисије за сарадњу са удружењима од 20.06.2017. године, уз сагласност Већа градске општине Обреновац, са седнице одржане дана 23. јуна 2017. године, донео је

Опширније...
 
Јавни позив за доделу помоћи за завршетак обнове оштећених породичних стамбених објеката на територији градске општине Обреновац, која оштећења су настала као последица мајске поплаве из 2014. године
понедељак, 26 јун 2017 15:23

ГРАДСКА ОПШТИНА ОБРЕНОВАЦ

објављује

Ј А В Н И   П О З И В

за доделу помоћи за завршетак обнове оштећених породичних стамбених објеката на територији градске општине Обреновац, која оштећења су настала као последица мајске поплаве из 2014. године

Опширније...
 
Асфалтирање у три месне заједнице у Обреновцу
понедељак, 26 јун 2017 12:31

zabrz1У месним заједницама Забрежје, Кртинска и Ратари  извођени су радови на асфалитрању улица.  Данашњим активностима настављено је уређење некатегорисаних путева широм општине Обреновац.

Опширније...
 
Додела студентских награда
понедељак, 26 јун 2017 09:45

stipend12017У понедељак у Кутку за децу и младе у Спортско-културном центру „Обреновац" одржана је додела студентских награда за најбоље студенте са територије Градске општине Обреновац у 2016/2017. години. Студентске награде добило је 50 студената, и то 45 студената факултета и високих школа чији је оснивач Република Србија и 5 студената акредитованих приватних факултета.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Page 1 of 636

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget