JA slide show

 

Канцеларија за младе
Канцеларија за младеОкругли сто на тему веће друштвене партиципације младих
20/11/2017

У среду 22. новембра у Клубу за децу и младе Спортско културног центра у Обреновцу, са почетком у 11 часова, одржаће се округли сто под називом ‘’ПриДРУЖИ се’’. Догађај организује Канцеларија за младе Обреновац у сарадњи са Удружењем студената са хендикепом и Центром за грађанско деловање, са циљем да се покрене дијалог и унапреди сарадња актера омладинске политике на локалном нивоу у правцу веће друштвене партиципације младих - посебно оних из осетљивих група, односно са циљем развоја омладинских политика и пракси који су засновани на принципима једнаких шанси и недискриминације.


Канцеларија за младеПотребни волонтери за први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ”
02/11/2017

У суботу и недељу, 4. и 5. новембра, 2017. године, одржаће се Први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ” у ЈП Спортско-културном центру ”Обреновац”. ”О БРЕ ФЕСТ” је пројекат Комисије за културу градске општине Обреновац који реализује УГ ”Круна од нота. Партнери на пројекту су Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац, ЈП СКЦ ”Обреновац” и Music Art Project El sistema Србије. Медијски покровитељи фестивала су РТВ Маг и Локакне новине.


Канцеларија за младеКонкурс за пројекте и идеје младих из Обреновца
10/10/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац и Фондацијом за младе Обреновца, уз подршку Балканског фонда за демократију, Грађанских иницијатива и "Youth Build" Србија програма позива све неформалне и формалне групе младих са територије општине Обреновац да поднесу предлоге пројеката Омладинском фонду до 10. новембра 2017. године.


Канцеларија за младеИзабрани чланови одбора „Омладинског фонда"
29/09/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац и Фондацијом за младе Обреновца, уз подршку Балканског фонда за демократију, Грађанских иницијатива и "Youth Build" Србија програма, реализује овогодишњи програм "Омладински фонд", чији је циљ да се повећа учешће младих у процесима локалног развоја кроз доделу бесповратних новчаних средстава пројектима и идејама које сами покрећу и воде млади.  


Канцеларија за младеПројекат „Ширимо предузетништво младих на селу“
26/09/2017

Центар за унапређење друштва уз подршку општине Обреновац и Мнистарства омладине и спорта позивају све младе (и друге заинтересоване) са територије општине Обреновац да се пријаве за циклус бесплатних предавања, једном недељно од 6 октобра (сваког петка), у сали општине Обреновац, у термину од 17 до 19 часова:


Канцеларија за младеИзложба радова полазника летњих радионица у петак у СКЦ-у
05/09/2017

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром „Обреновац" и Библиотеком „Влада Аксентијевић", током летњег распуста кроз програм неформалног образовања „Обреновац - град знања" реализовала 14 бесплатних радионица за децу и младе.


Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка
1 Округли сто на тему веће друштвене партиципације младих
2 Потребни волонтери за први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике ”О БРЕ ФЕСТ”
3 Конкурс за пројекте и идеје младих из Обреновца
4 Изабрани чланови одбора „Омладинског фонда"
5 Пројекат „Ширимо предузетништво младих на селу“
6 Изложба радова полазника летњих радионица у петак у СКЦ-у
7 Десет нових радионица за све узрасте
8 Бесплатан плесни курс за девојчице у септембру
9 Изложба радова насталих на радионици ”Од крпице до костима”
10 Позив за чланове одбора Омладинског фонда у Обреновцу
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Page 1 of 87