У објекту спа центра ће бити отворен медицинско рекреативни центар
понедељак, 04 децембар 2017 13:57

спа центар 111Данас је потписан уговор између Јавног предузећа Пословни простор ''Обреновац'' и фирме ''Лидер про'' о инвестирању и издавању објекта спа центра. Уговор су потписали Петар Петровић директор Јавног предузећа Пословни простор и Предраг Поповић из фирме ''Лидер про''. У објекту спа центра ће бити отворен медицинско рекреативни центар на преко 1000 метара квадратних.

Инвеститор Предраг Поповић је објаснио да им је намера да објекат спа центра приведу намени уз улагање значајне количине новчаних средстава.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић је поздравио уважене госте и инвеститоре и рекао да је данас важан дан за Обреновац с обзиром да су потписана два важна уговора за будућност Обреновца.

- Данас је на ТЕНТ А потписан уговор са владом Јапана о реализацији пројекта одсумпоравања димних гасова. Такође, захваљујући господину Грчићу имамо потписивање уговора са инвеститорима који су спремни да уложе огромну количину новца у наш објекат спа центра који је неколико година стајао без улагања. Нови медицинско рекреативни центар у који ће бити уложено више милиона евра, биће простор у коме ће многи Обреновчани моћи да се запосле, али ће бити простор чије ће услуге привлачити кориснике са стране – казао је Чучковић и додао да ће објекат остати у државном власништву а да ће инвеститори плаћати закупнину. Он је истакао да Градска општина Обреновац има уговорну обавезу да изгради приступне саобраћајнице и паркинг простор и додао да се нада да ће на лето објекат бити свечано отворен.

спа центар 2 222

- Преко пута овог простора ће бити изграђен тржни центар и сигуран сам да ћемо у низу инвестиционих пројеката успети да завршимо овај циклус и са добијањем инвеститора за Хотел ''Обреновац'' како би улаз у град био по угледу на све европске градове. Данас сан постаје јава, a ми, као грађани Обреновца, можемо ово сматрати заједничким успехом – додао је Чучковић и изразио захвалност свима који су учествовали у пројекту, а посебно инвеститорима што су одабрали Обреновац и обећао им да ће Обреновац бити добар домаћин.

Предраг Јовановић, члан већа Градске општине Обреновац је истакао да је данас успешан дан за привреду Обреновца.

- Решавамо проблем из прошлости који смо наследили и доводимо до краја пројекте који су давно започети. Јутрос је на ТЕНТ А потписан први од неколико уговора за пројекат одсумпоравања, а задовољни смо што смо од представника ''Мицубишија'' који је главни извођач чули да ће више од 50 процената српских фирми учествовати у том пројекту – закључио је Јовановић и позвао све обреновачке привреднике да прате активности у вези тог пројекта. 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget