Савска улица на Забрежју добила грејање
среда, 29 новембар 2017 10:50

грејање савска 1 111Након радова на изградњи секундарне топловодне мреже, пуштена је у рад топлотна подстаница З-24, чиме су се стекли услови да 46 кућа у Савској улици на Забрежју добије грејање. Вредност инвестиције је 30 милиона динара, а дужина нове мреже је 1300 метара. Подстаница је снаге 800 Kw, а до сада се на мрежу прикључило 17 кућа.

Директор ЈКП Топловод ''Обреновац'' Борис Ивковић је рекао да се број грађана који подносе документацију за прикључење домаћинстава на мрежу из дана у дан повећава.

- Ово је завршетак процеса који је био заустављен пре 10 година, а изузетно је значајан за квалитет живота грађана – казао је Ивковић и најавио да предстоји пуштање у рад подстанице 12-А и грејања у насељу Стара Тамнава, као и наставак изградње примара за Бело Поље. Ивковић је истакао да је ово најдужа грађевинска сезона у историји предузећа и да нема оправдања за лоше временске услове, јер сви временски услови могу бити искоришћени за неку фазу градње.

грејање савска 2 222

Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац је у разговору са мештанима изразио разумевање за њихове досадашње проблеме са грејањем и утрошком времена и новца за угаљ и рекао да је још једно обећање које је дато испуњено.

Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић је рекао да је овогодишња реконструкција топловодне мреже дала веома позитивне ефекте.

- Следеће године ће ЈКП Топловод наставити са реконструкцијама, јер су губици смањени са 850 на 150 тона, дакле остварено је 300% уштеде на топлотној енергији. Зато су се стекли услови да на рубним подручјима наше општине: на Забрежју, у насељу Стара Тамнава, делу Белог Поља и делу Дудова буду извршена нова прикључења – рекао је Митровић.  

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget