Изградња примарне мреже топловода у Белом Пољу
петак, 03 новембар 2017 11:53

belopoljegrejРадови на изградњи примарне мреже топловода у Селенића крају у Белом Пољу почели су ове недеље. Топлотна подстаница 17 постављена је у овом крају, а мештани ће на систем даљинског грејања моћи да се прикључе наредне грејне сезоне.

 Директор Јавног комуналног предузећа ,,Топловод" Борис Ивковић рекао је да се тренутно ради примар у дужини од 500 метара и да ће бити уграђен километар нових цеви.

- Ми после 10 година настављамо топлификацију Белог Поља и заиста су ови грађани неправдно прескочени. Покушавамо да исправимо ту неправду и морам да истакнем да топлфикација бочних делова града увек захтева додатни опрез. На овај корак смо одлучили не зато да би постали популисти, већ ова општинска администрација заједно са нама ради веома одговорно свој посао. За наставак ширења топловодне мреже одлучили смо након санација и реконструкција. У току лета смо имали радове захваљујући којима су смањени губици, а повећавају се притисци и протоци у цевоводу. Са друге стране, веома оштро искључујемо све вишкове квадрата. Оно што тренутно радимо, показало се као добар рецепт прошле године у насељу ,,Потиће воће" које је такође неправдно било запостављено. Ми уводимо грејање, пратимо параметре затим настављамо даље. То смо радили ове године на Забрежју и у Старој Тамнави - истакао је Ивковић.

belopoljegrej2

Заменик председника Градске општине Обреновац, Миодраг Митровић приликом обиласка радова подсетио је да је током лета урађена велика реконструкција на топловодној мрежи. Он је казао да је у ту инвестицију уложено 80 милиона динара и нагласио да се захваљујући системским радовима стичу услови да се настави ширење топлотне мреже. Митровић је рекао да ће се широм општине радити на свим градилиштима докле год временски услови то буду дозвољавали. 

 

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget