„О БРЕ ФЕСТ” Први фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике
четвртак, 02 новембар 2017 10:13

obrefest222УГ „Круна од нота” организује Први обреновачки фестивал вокалне и вокално-инструменталне музике „О БРЕ ФЕСТ” који ће се одржатиу суботу4. новембра с почетком у 13 часова и у недељу 5. новембра с почетком у 18 часова у великој сали ЈП Спортско-културног центра„Обреновац”, у улици Kраља Александра I, број 63, у Обреновцу.

„О БРЕ ФЕСТ” има за циљ развој аматеризма, децентрализацију културе на територији града Београда кроз обогаћивање културног садржаја у Обреновцу и синтезу професионалних и аматерских извођачких састава, као и састава који кроз социјалну инклузију окупљају маргинализоване групе друштве, особе са свим врстама инвалидитета и сметњама у развоју.

          У суботу, 4. новембра, публици ће се представити солисти: Наталија Ристић (Обреновац), Тина Јовановић (Обреновац), Софија Вребац (Обреновац), Катарина Милошевић (Обреновац), Петар Митровић (Обреновац), дует: Сара Тубић и Ања Деспотовић (Обреновац), хорови: Дечји црквени хор „Острог” (Нови Бановци), Омладински црквени хор „Острог” (Нови Бановци), Дечји хор ПУ „Перка Вићентијевић” (Обреновац)и Дечји хор ”Круна од нота” (Обреновац).

          У недељу, 5. новембра наступају: „Обојени вокали” – хор ОШ „Ђорђе Крстић” (Београд), солиста: Бјанка Марковић – СМШ „Ватрослав Лисински” (Београд), Ансамбл учитељског факултета „Зора” (Београд), Ансамбл за рану музику „VisАntiqua” (Београд) Друштво за неговање традиције и културе „Јека” (Обреновац) и Црквени хор „Свети Јоаким и Ана” (Обреновац).

„О БРЕ ФЕСТ” је пројекат који финансира Комисија за културу градске општине Обреновац. Партнери на пројекту су: ЈП Спортско-културни центар „Обреновац”, Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац и Music Art Project-El sistemaСрбије. Медијски покровитељи Фестивала су РТВ МАГ и Локалне новине.

Улаз је слободан. Добродошли!

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget