Насеље Стара Тамнава добија грејање
среда, 01 новембар 2017 13:53

strtamncucУ насељу Стара Тамнава које се налази у непосредној близини центра Обреновца у току су завршни радови на топлификационој мрежи. Реч је о инвестицији вредној 23 милиона динара а захваљујући овим радовима на топлификациону мрежу биће прикључено око 40 домаћинстава. Очекује се да радови буду завршени за 15 до 20 дана.

 Директор Јавног комуналног предузећа ,,Топловод" Борис Ивковић казао је да ово насеље до пре две године није било покривено инфрастурктуром.
 
- Иза нас је једна велика инвестициона сезона, са доста реконструкција и то финиширамо са новим прикључцима. Нашим корисницима желим мирну и успешну грејну сезону - истакао је Ивковић. 
 
У Градској општини Обреновац наводе да се на овај начин стварају услови да насеље Шљивице такође добије грејање, а за 3. новембар најављен је и почетак радова у Белом Пољу.
 
Породица Стојковић, која живи у овом насељу више од 40 година захвалила се општини Обреновац и нагласили су да се након толико година, и у самом центру Обреновца стварју услови за нормалан живот. 
 
startamncuck2

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић казао је да процес ширења мреже у насељу Стара Тамнава, даје подстрек да ће се у наредном периоду грејању радовати и мештани насеља Шљивице. 

- Нећемо се зауставити док не дођемо до последње куће која може да добије централно грејање, како не би угрозили постојећу стабилност система. У петак крећемо са изградњом примарног вода у насељу Бело Поље и та подстаница бр. 17 је значајна, пошто и тамо више деценија људи чекају грејање, као што су чекали и у Савској улици на Забрежју. Мештани ће ову зиму памтити по томе да су добили централно грејање - нагласио је Чучковић. 

 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget