У току реконструкција пута ка Степојевцу
среда, 25 октобар 2017 10:49

 konatice1Данас су започети радови на реконструкцији деонице пута од Конатица ка Степојевцу у дужини од 3 километара. Саобраћај ће се у току трајања радова одвијати наизменичним пропуштањем.

Помоћник председника Градске општине Обреновац, Радован Манојловић је у току обиласка радова истакао да по завршетку ових послова следи отварање новог тендера за некатегорисане путеве на територији општине.  

- Преостале су нам још месна заједница Скела и месна заједница Ушће. По завршетку тог посла прелазимо на реконструкцију дужих деоница путева као што су Грабовац – Шеваре, Скела – Ушће и у Баљевцу од Дома до изласка на Ибарску магистралу. Данас радимо наставак реконструкције од Конатица ка Степојевцу  - нагласио је Манојловић.

Марко Бабић одборник у Скупштини ГО Обреновац и мештанин Конатица је изразио захвалност општини и Управи Града Београда које су препознале проблем у овој месној заједници.

konatice2

Председник Скупштине Градске општине Обреновац, Мирко Вранешевић је нагласио да ће саобраћајница бити урађена на квалитетан начин.

- Радове изводи предузеће ''Магистрала'' и ове активности представљају последњу фазу свега онога што смо у последњих годину и по дана радили заједно са Градом Београдом и ''Путевима Србије'' у овом делу наше општине. Ово је врло важна деоница обзиром да повезује општину Обреновац са општином Лазаревац у дужини од 17 километара. У претходних годину и по дана смо урадили све до Конатица, сада се ради последња фаза у дужини од 3 километара. Саобраћајница ће бити урађена врло квалитетно, скида се слој асфалта, након тога иде подлога и два нова слоја асфалта, тако да ће моћи да буде оптерећена и са тешким саобраћајем без икаквих проблема. Све ово радимо на велику радост свих житеља шест месних заједница које су на овој страни наше општине – казао је Вранешевић.

Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget