13. Међународна изложба паса свих раса
понедељак, 04 септембар 2017 06:02
izloyba2017Под покровитељством Градске општине Обреновац 13. међународна изложба паса свих раса организована је у парку код насеља "Тополице". Изложбу је отворио заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић. 
 
У Србији много људи има псе као домаће животиње или их држи као своје љубимце у становима или на својим имањима. Један податак да Србија извезе паса онолико колико их Хрватска има регистрованих, значи у сваком случају у Србији и у Обреновцу има много љубитеља паса они заслужују а и грађани да општина подржи и ове године, а и убудуће одржавање оваквих изложби. Отворено је и ове године игралиште за псе у алборетуму, које се користи и које ће се још значајније користити сада када су кренуле школе и направљен је и добијена је употребна дозвола за прихватилиште за псе, чим се реши питање надлежности а надлежан је Београд оно ће кренути да ради и ради ће на интерес свих Обреновчана  - рекао је заменик председника општине Миодраг Митровић. 
 
Овогодишња изложба паса изазвала је велико интересовање са рекордним бројем пријављених такмичара .
Ове године  имамо регуларно пријављених  261 који су пријављени у каталог, међутим и ситуацију где људи доведу псе на дан изложбе који се не налазе у каталогу, а оцењује се ван конкуренције, тако да очекујем да ће бити преко 300 паса. Што се тиче излагача имамо из свих бивших република, и из још доста страних држава - рекао је Миломир Маринковић председник кинолошког друштва "Обреновац" . 
 
izloybza22107
 
Изложби је присуствовао и генерални секретар кинолошког савеза Србије. Морам да похвалим организаторе и свакако и општини која је помогла много да се добије овај терен и да се помогне у организацији. Морам да кажем Обреновац као кинолошког друштво ужива наклоност кинолошког савеза Србије и ја сам лично чак долазим барем 30-40 пута годишње у Обреновац, и учинићу све да кинелогија буде на најбољем нивоу и међу најбољима у Србији - рекао је Др. Мухамед Ал Дагистини генерални секретар КСРС. 
Учесници изложбе покушали су да на најбољи могући начин представе свим посетиоцима свог љубимца. 
Коментари
Додај нови Претрага
Додај коментар
Име:
емејл:
 
Наслов:
UBBкод:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
Морате навести анти-спам код који стоји на слици.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

Сервис грађана

  Пут до Ваших права 
Сазнајте како најлакше можете добити неке документе и остварити своја права

Контактирајте администрацију 
Поставите питање, пошаљите сугестију
или критику администрацији Градске општине Обреновац

Наручивање докумената
Наручите извод из матичних књига рођених,
умрлих, венчаних и држављана 

Документа / Одлуке /  Буџет
Преузмите усвојена документа, одлуке...

Правна помоћ  
Правна помоћ за све грађане Обреновца

Важни телефони
бројеви телефона устаннова и
институција

Мапа општине Обрeновац
Информишите се...

Ред вожње
на линији Обреновац - Београд

Преузмите информатор о раду ГО Обреновац

Буџет ГО Обреновац

imagesbudget